Archief

Bewonersoverleg Salderes zoekt nieuwe leden!

Het Bewonersoverleg houdt zich bezig met zaken als verkeer, veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Problemen worden besproken en er worden suggesties gedaan naar wijkbewoners en gemeente voor oplossingen. U hoeft niet meteen te beslissen of u lid wilt worden. U bent van harte welkom om eens te komen meekijken en meepraten bij een vergadering. We vergaderen eens in de 2 maanden op woensdagavond.

Wilt u een keer meekijken of lid worden, neem contact met ons op! 

Best Energie

Wilt u ook samen slim investeren in zonnepanelen? Kijk dan hier voor meer informatie over Best Energie en de informatiebijeenkomst op 2 juli 2020.

 

Onderzoek naar de rol van bewonersoverleggen nu en in de toekomst

In het kader van “Samen op ons Best” onderzoekt een werkgroep wat de rol van bewonersoverleggen is en hoe die in de toekomst zou moeten zijn. In het kader van dat onderzoek heeft de werkgroep een enquête gemaakt om de ervaringen en meningen van inwoners van Best op te halen. Invullen kan tot en met 13 mei en doe je via de link: https://nl.surveymonkey.com/r/toekomstbo. Het vraagt ongeveer 5 minuten van je tijd. We hopen dat zoveel mogelijk inwoners de vragenlijst invullen!